Ameisenforum zur Haltung von Ameisen in einer Ameisenfarm, Formicarien

Messorus hat geschrieben:Neboj, no a budeme aj vystavovať mravce
a namotali ste ma na to a strašne
dneska som sa pristihol ze uz asi tretiu hodinu študujem fora a rôzne články.....pak hodinu sledujem kráľovnú čo som od vás kúpil
skratka parada
som z toho nenormalne nadšeny....a čo je najlepšie, aj polovičke keď som ukázal to video skippyho Ytongu tak iba skonštatovala : Aj my také budeme mať ! Že áno???

, uz som premyslal dlhsie , este teraz zistujem nejake infosky o materialoch a nateroch , ale rozhodne sa pocas najvacsieho tepla nebudem nudit 

)
Dufam ze este nejdem aj L. Niger, zatial som videl len robotnice, ale matku nejako ee.
este sa chcem opytat... mam ich v necom podobnom ako skumavka...vadi im ked ich vyberam pocas dna? ako na svetlo ked sa chcem na nich pozriet
maju z toho nejaky stres? lebo som pozeral akurat a ako som jedno vytiahol na svetlo vzala kuklu a behala s nou hore-dolu 

, som zvedavy ako to bude ked spravim zopar terarii a predstavim na zopar burzach so zvieratami ...
, zrejme maju predsa len dobre podmienky a krmis ich dobre.
... taktiez , ak sa z toho materialu dokaze urobit prasok , dokazu ho nohami doniest dovnutra a zaspinit sklo dost kvalitne ...
, predsa len ak ich z takeho tmaveho das na svetlo , dost ich to vyplasi , ked su zvyknute na slabe svetlo , su stresy mensie ... ale ten stres im neublizuje moc ... takze nemaj strach 

a potom by som to dal zas do väcsieho. dakujem za postrehy 

ako tu nekde uz bolo pisane, musia ist do vlhsieho, aby ich to tam tahalo, a tiez im formikarium niecim zakry, nech tam maju tmu a oni uz pobezia 

ale je nás viac
čo ma teší !
nové zatial nemám ništ, bo dve formici čo som odchytil oboje mali krídla a nič sa s nimi nedialo, tak som ich pustil tam kde som ich chytil.....každopádne vždy keď mám chvíľku času vyrážam na "lov"
tak sa hádam niečo konečne zadarí 

Zurück zu Chovatelské zkušenosti
Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 0 Gäste