Stari, res hud formikarij in terarij. Js trenutno še ne premišljujem o takih vrstah formikarjev. Js jih mam tko uštimane, da mam Ytong posebej pa potem prek cevke povezan s plastično posodico. Tako je stvar bolj mobilna pa še lažje je opazovati mravlje.
Se bom jaz pozanimal kako je kaj s tvojo pošiljko, bom mal Martina (lastnika in poslovodjo) pobaral kako in kaj. Načeloma hitro pošljejo, čeprav je trenutno se mi zdi gerhard na dopustu in mogoče zato še nisi dobil odgovora (Gerhard vodi skladišče v Boppardu).
Moram pa rečt, da bo po moje bolj pametno, če matico prvo pustiš v epruvetki. Ta formikar je zanjo po moje ful prevelik. Bom postavil eno vprašanje al pa mal po forumu poiskal.
Vidmi, da maš na vrtu res fantastično izbiro (mal si se pri Myrmici rubri zatipkal

). Svatbeni leti C. herculeanus in C. ligniperda so pa eni izmed prvih v letu. Tako, da bod konc aprila/maja pripravljen
Rdeče folije se NIKJER ne dobi. Prejšnji teden sm nabavil ene par stvari pri Antstoreu pa sm pozabu folijo nabavt, idiot. Sm pa najdu rešitev. Nabavil sem ene rdeče mapice za liste in jih razrezal...in mam rdečo folijo
Enkrat bi se z veseljem za kakšen dan ustavu v Vipavski (naslednje leto), si ogledal mal mravlje tam, če si za!
Uživi, pa upam, da se še dost slišmo.
Aja...še to...js mam tuki eno majhno letošnjo kolonijo Tetramorium caespitum. Nujno bi se je moral znebit pa mi je noben noče vzet. A bi te zanimal?