jupi
Messor b. ima ze jajcka, resda so mal razmetana po epruveti... ampak upam da jih ne bo pojedla... sem pa opazil da jih je zacela pobirati na kup... tako da pomojem bo ratal... Kartonast zamasek sem odstranil in ga menjal z vato... aja se prej sem pa sem polozil v epruvetor 2 vinski musici... you know, just in case...
Trenutno je epruvata zaradi aklimatizacije na tleh (19,5 C) zraven ogrevanega terarija. Cez cca 2 h pa jo bom polozil na ogrevan pesek in pokril, da bodoci mamici ne bo nagajala svetloba. In pol se poslovim od nje za cca 3 tedne...
Huh, Pheidole p. sem pa dobil matico in dve delavki... Jaoooo sej tega hudica niti vidis ne ... mini mini mini mini... upam da je to samo velikost 1. generacije in da bodo kasnej kaj vecje...
Tud njim sem v epruveto dal 2 musici, ki sta v primerjavi z njimi emmm 5 x večji lol. Hmmm upam da si bodo lahko z njima kaj zacele... Drugace sem pa epruveto nazaj zamasil s kartonastim zamaskom... Kako je glede temperature? in a jim je treba v epruveto ponuditi tudi dodatno vodo ali se bodo delavke zadovoljile z vodo iz epruvetinega rezervoarja lol ? Kako je glede svetlobe v epruveti? A jo lahko pustim na dnevni svetlobi al jo moram tudi pokrit?
Huh me ze firbec matra glede odgovorov...
Lp

Priznam, da že kakšno leto nisem bil tam. Kako pa ti prodajo vinske mušice? 
Svašta.
Ta stvar je tako majhna da ti bo povsod utekla! Tako da uporabi več kot eno zaščito pred pobegom!!! Sicer pa so zelo simpatične mravljice in vojaki izgledajo prav smešno z ogromnimi glavami!!! Prav kaj dosti večja pa druga generacija ne bo. Pol milimetra gor ali dol!! 
(hehe sem skoraj pozabil)
, ampak oky v primerjavi, ce bi jo sel iskat v katerokoli navadno stacuno bi bila drazja... hehe I hope ... se samo tolazim
.
(ups he he, ze vidim
)
hehe lol...