Szia Acerola!
Nagyon figyelek, hogy ne zavargasam a kis messor királylányt, persze asszem ez a legnehezebb.
Ő most egy kémcsőben csücsül. A kémcső végében viztartály vattával. Az egész úgy 90 % ig betekerve alufóliába, szóval jó sötétben van. Ha meg akarom nézni akkor ebből kell kihúznom a kémcsővet.
Időnként (3 naponta ) csepegtetek neki még külön vizet, ami mindig eltűnik . Gondolom elpárolog. Tegnap raktam neki egy kis mézet is , de nem tudom , hogy hozzányúlt e , de ha nem az sem baj, sőt asszem inkább az a természetes.Hála a jó tartásnak van egy kis csomagocskája. Ha jól tudom kb 7-8 hét az első kis dolgozókig.
(Bár emlékszem Neked nem nagyon akart beindulni a dolog)
Szóval törekszem nyugalmat, nedvességet, meleget adni neki,amit egy kis kajával is megfejelek.
A Lassiusnak is adtam tegnap extra vizet és egy kis mézet, amit fel is hörpölt. Mivel Ő még tavalyi és ha jól tudom azóta sem evett, próbálom felhízlalni ...

Tegnap már majdnem kijött az arénába, ahol van egy kis homok és anyag keverék, meg etetőtálkában ezaz.
Szerintem (legalábbis eddig) jó megoldásnak tűnik ha fecskendővel apró csepp vizet is adsz nekik, mert az párolog és egyben meg is lehet inni.
A hűtőt én biztosan kerülni fogm, mert szerintem az nem valami nyugodt hely. (zörög, ajtónyitás stb)
A Messort lassan elő kellene venned és valami meleg és párás helyre rakni, nem ? (pl fürdőszoba )
Várom a tudosítást, ha épp lesz miről.
Üdv és sok sikert addig is.
Ja, még valami: nagyon komoly a képed itt a forumban "big ant form Bali"
félelmetes, hogy mire képes a jó anyatermészet. Van több is? Neten valahol?