slovenske povezave na strani s članki o mravljah. Povezave so po kvaliteti različne, nekatere so v redu druge bolj ali manj. Ta "otročjih" enostavno nisem vključil. Če kdo najde kaj zanimivega naj mi sporoči, da dodam k seznamu.
Hyperlinks sind nur für registrierte Nutzer sichtbar - kratek članek o starosti mravelj
Hyperlinks sind nur für registrierte Nutzer sichtbar - kratek članek iz Mladine
Hyperlinks sind nur für registrierte Nutzer sichtbar - Kar dober članek. Ene par majhnih napak ampak dobre slike
http://kid.kibla.org/~zgs/TG2001/ZL2001/zl2001.html - Zelo osnoven članek o Veliki rdeči mravlji (Formica rufa)
Hyperlinks sind nur für registrierte Nutzer sichtbar - Dnevni metulji, eden od rodov parazitira mravlje (Maculinea).
Hyperlinks sind nur für registrierte Nutzer sichtbar - Kratka novica o simbiozi mravelj in glivic pri listorezkah.
Hyperlinks sind nur für registrierte Nutzer sichtbar o faraonkah (Monomorium pharaonis)
Hyperlinks sind nur für registrierte Nutzer sichtbar - Še en članek o argentinskih mravljah (Linepithema humile nekdaj Iridomyrmex humilis)
Hyperlinks sind nur für registrierte Nutzer sichtbar - O mravljinčni kislini
Hyperlinks sind nur für registrierte Nutzer sichtbar - Dobro napisan članek za cepat od smeha. Ni znanstven, bolj beletristika.
Hyperlinks sind nur für registrierte Nutzer sichtbar - Članek, ki sem ga dodal zato, da se vidi kako neizmerno pretirava o piku mravelj iz rodov Dinoponera in Paraponera! Ne verjet vsemu kar preberete na netu!
Hyperlinks sind nur für registrierte Nutzer sichtbar - Še en tak primer. Članka sicer nisem prebiral v celoti ampak v tretjem odstavku je na kratko napisanih ogromno popolnih bedarij o mravljah.
Hyperlinks sind nur für registrierte Nutzer sichtbar - Nek kratek članek. Invazije mravelj so lahko zelo moteče ampak "mikroskopsko" majhne mravlje in "žretje izolacije" pa je tipičen primer "pod"poljudnega izražanja.
Hyperlinks sind nur für registrierte Nutzer sichtbar Halooo?

Slikice sem ti že vse zdavnaj pripravil!!!