Fotky mravenců z prázdnin

zde můžete diskutovat o všem ostatním k tematu mravenci

Fotky mravenců z prázdnin

Beitragvon Hitchhiker » 8. Sep 2008 10:07

Ahojky. Pochlubte se úlovky z dovolených, prázdnin, procházek atd.
Du hast keine ausreichende Berechtigung, um die Dateianhänge dieses Beitrags anzusehen.
Hitchhiker
newbie
newbie

Land: Czech Republic (cz)
Danke bekommen: 0 Danke

Re: Fotky mravenců z prázdnin

Beitragvon --Marc-- » 8. Apr 2009 18:00

Pěkné fotky... Nevím čím to je ale Formica rufa mám hodně rád moc se mi líběj. :D :mrgreen:
--Marc--
newbie
newbie

Re: Fotky mravenců z prázdnin

Beitragvon Hitchhiker » 10. Jul 2009 09:01

Ahojky, tak jsem se letos musel vrátit na mraveniště, které jsem našel minulý rok. Jde asi o mravence Formica polyctena a rozměrově asi 5 na 4 metry. Problém byl s výškou, kdy mraveniště je ve svahu. Jinak daleko široko nebylo jiného mraveniště a človek zvyklý na cestičky mravenců by nic takového nenašel, šlo totiž o jednolitou masu mravenců expandujících do vzdálenosti asi 15 metrů. Dále již mravenců ubývalo a ubývalo. Co jsem tak šel tak i po 50 metrech jich bylo dost. Mravenců je tam tolik že jsem musel několikrát vyběhnout na cestu a zklepat všechny mravence zakusujícíse kam jen to šlo. Jak mravence miluji tam mi tu vždy naskočí husí kůže... když človek vidí stovky milionu mravenců a slyší šustění jejich nohou všude okolo. Další fotky dodám i mravence pro zjištění rodu. Pa
Du hast keine ausreichende Berechtigung, um die Dateianhänge dieses Beitrags anzusehen.
Hitchhiker
newbie
newbie

Zurück zu Všeobecná diskuse