Mam takie pytanie. We wszystkich postach, w ktorych uzytkownicy uzywaja polskich znakow, pojawiaja sie takie "krzaki", ze nie da sie ich czytac. Za kazdym razem musze recznie przestawic w przegladarce kodowanie na iso-8859-2. Rozumiem, ze jest to standard, ale dlaczego przegladarka ustawiona na wybor automatyczny glupieje calkowicie. Dzieje sie tak tylko na tej stronie. Nie da sie tego jakos poprawic?
Pozdrawiam
emzar
hmm, a myslalam, ze tylko mi sie tak robi..
problem juz przekazalam dalej i admin nad nim pracuje...
pozdrawiam!
maja
Dzieki, teraz czekamy na rezultaty :)
hej!
miala ostatnio sporo nauki i dawno mnie na forum nie bylo, pozmienialo sie cos z tymi znakami? bo jak nie to musze chybna do admina jeszcze raz napisac.. ;-)
pozdrawiam!
maja
znaki to pikus, co jakis czas niektorzy urzytkownicy nie moga w ogole otworzyc tej strony. (Tak jak by byli zbanowani).
U mnie tez przez pare ostatnich dni brak mozliwosci dostepu do strony :?
Napisalam juz do admina, przypuszczam, ze ten problem ma ta sama podstawe co blokowanie niektorych uzytkownikow po wpisaniu posta.. najdziwniejsze, ze dzieje sie to tylko na polskim forum.. pewnie gdzies cos jest skopane w skrypcie, ale mam nadzieje, ze teraz jakos ten blad znajda...
Pozdrowienia!
Maja
Admin nie znalazl zadnego bledu, stad moja prozba, mozecie napisac, czy te problemy ze strona sa zwiazane z jakas konkretna pora dnia, a moze z korzystanie z komputerow z ograniczeniem? Jak ostatnio bylam w somu (w polsce) to bez problemow otwierala mi sie ta strona... wiec jednym slowem, admin potrzebuje wiecej konkretow zeby znalezc przyczyne.. dzieki z gory za wasza wspolprace!
maja
nie pamietam dokladnie ale w zeszlym tygodniu probowalem wejsc na strone i przez trzy albo 4 dni nie bylo takiej mozliwosci. Caly czas forbiden. W tym tygodniu (wczoraj - poniedzialek) udalo mi sie wreszcie wejsc i mialem informacje o 107 postach nieprzeczytanych ale klikanie na odnosnik do nich nie dawalo zadnego rezultatu wiec zrezygnowalem. Dzisiaj udalo mi sie znowu polaczyc i wiadomosci nieprzeczytanych juz tylko 27. Dodam, ze zawsze korzystam z tego samego komputera i raz sa problemy ze strona a raz nie.
Witam :)
Podpisuję się pod tym...
Identyczne "objawy" :/
Łącząc się z GPRSu, mam zmienne IP - wygląda to tak, jakby cała sieć ERA była blokowana ...
Pozdrawiam :)
Piotr Frąszczak CURTUS