ANTSTORE World of Ants (F)  >> international forum (F)  >> Polskie Forum (F)  >> Off-Topic (F)
 [1]   [2] 

Click to view full story of "Fajnie..."

neuer: Fajnie... (22. Dez 2004 12:46)

Widzê, ¿e polska edycja strony Antstore ruszy³a, jednak spora czê¶æ materia³ów wci±¿ nie jest w jêzyku polskim np. opisy gatunków w dziale "Sklep". Miejmy nadziejê, ¿e to siê wkrótce zmieni @_@ BTW cieszê siê, ¿e tematyka mrówek wci±¿ siê rozrasta na tle internetowej komunikacji. :D

Martin S.: (22. Dez 2004 14:37)

Hi neuer,

at this moment we haven’t a polish moderator. If you have interest, please contact me. For information please use the english or the german forum.

Greeting Martin

maja18: (15. Feb 2005 13:22)

mimo wszytsko zaczyna to calkiem fajnie wygladac, byle tak dalej :-)

pozdrawiam

Maja

maja18: Baza danych (23. Feb 2005 15:28)

Opisy gatunkow sa niestety tylko w tych dwoch jezykach, w ktorych chodzi podstrona sklepu.. i narazie musi niestety tak pozostac, ale rownolegle pracujemy nad baza danych mrowek, takze po polsku..

Pozdrawiam!
Maja

Pagodin: (23. Feb 2005 15:39)

dobrze wiedziec, ze sa jeszcz Polacy ktorzy sie troszcza o polskie forum i polska strone;-)

pozdrowionka
Pagodin

maja18: (23. Feb 2005 16:17)

hmm, hessen, piekny land, szczegolnie Kassel i okolice :-)

Curtus: (23. Feb 2005 17:09)

Witam :)
Hmm... Pogodin - masz rację - "mrówkarstwo" w Polsce powoli nabiera tempa a i polskojęzycznych stronek przybywa :)
To forum jest jednym z dwu funkcjonuących i pomimo, że raczej pozostanie "tym drugim" - ma szansę być odwiedzane dzięki temu, iż jest swego rodzaju "oknem" na inne kraje :)
btw. ktoś Ci tłumaczy tak jak Martinowi, czy żeczywiście jesteś polskojęzyczny ??:>

Maju - a zajżyj w okolice Wrocławia (no... promień 30km) :P a ile tu mów :D:D:D

Pagodin: (23. Feb 2005 19:16)

masz racje z Kassel ale Limburg jest duzo ladniejszy :D,

Curtus-niestety on rowniez nie jest polskojezyczny,tlumacze ja czyli jego dziewczyna,jesli chcesz pogadac to korzystaj z okazji bo zostaje jeszcze tylko do soboty

Curtus: (23. Feb 2005 19:31)

Nie mam jakichś szczególnych tematów - pytałem z ciekawości :)
Czyli tak jak i w moim przypadku - Kobieta pomaga w kontaktach (no... u mnie to raczej przyjaciółka... Żona podobnie jak ja, jest wyłącznie słowiańskojęzyczna) :D:D:D

maja18: (25. Feb 2005 13:52)

Martin tez nie jest, ale prznajmniej raz w tygodniu ja mu tlumacze.. w tym przypadku nie dziewczyna, powiedzmy znajoma ;-)

Pozdrawiam!
Maja

[1]   [2]