Widzê, ¿e polska edycja strony Antstore ruszy³a, jednak spora czê¶æ materia³ów wci±¿ nie jest w jêzyku polskim np. opisy gatunków w dziale "Sklep". Miejmy nadziejê, ¿e to siê wkrótce zmieni @_@ BTW cieszê siê, ¿e tematyka mrówek wci±¿ siê rozrasta na tle internetowej komunikacji. :D
Hi neuer,
at this moment we haven’t a polish moderator. If you have interest, please contact me. For information please use the english or the german forum.
Greeting Martin
mimo wszytsko zaczyna to calkiem fajnie wygladac, byle tak dalej :-)
pozdrawiam
Maja
Opisy gatunkow sa niestety tylko w tych dwoch jezykach, w ktorych chodzi podstrona sklepu.. i narazie musi niestety tak pozostac, ale rownolegle pracujemy nad baza danych mrowek, takze po polsku..
Pozdrawiam!
Maja
dobrze wiedziec, ze sa jeszcz Polacy ktorzy sie troszcza o polskie forum i polska strone;-)
pozdrowionka
Pagodin
hmm, hessen, piekny land, szczegolnie Kassel i okolice :-)
Witam :)
Hmm... Pogodin - masz rację - "mrówkarstwo" w Polsce powoli nabiera tempa a i polskojęzycznych stronek przybywa :)
To forum jest jednym z dwu funkcjonuących i pomimo, że raczej pozostanie "tym drugim" - ma szansę być odwiedzane dzięki temu, iż jest swego rodzaju "oknem" na inne kraje :)
btw. ktoś Ci tłumaczy tak jak Martinowi, czy żeczywiście jesteś polskojęzyczny ??:>
Maju - a zajżyj w okolice Wrocławia (no... promień 30km) :P a ile tu mów :D:D:D
masz racje z Kassel ale Limburg jest duzo ladniejszy :D,
Curtus-niestety on rowniez nie jest polskojezyczny,tlumacze ja czyli jego dziewczyna,jesli chcesz pogadac to korzystaj z okazji bo zostaje jeszcze tylko do soboty
Nie mam jakichś szczególnych tematów - pytałem z ciekawości :)
Czyli tak jak i w moim przypadku - Kobieta pomaga w kontaktach (no... u mnie to raczej przyjaciółka... Żona podobnie jak ja, jest wyłącznie słowiańskojęzyczna) :D:D:D
Martin tez nie jest, ale prznajmniej raz w tygodniu ja mu tlumacze.. w tym przypadku nie dziewczyna, powiedzmy znajoma ;-)
Pozdrawiam!
Maja