ANTSTORE World of Ants (F)  >> international forum (F)  >> Polskie Forum (F)  >> Off-Topic (F)
 [1]   [2] 

Click to view full story of "Fajnie..."

Pagodin: (25. Feb 2005 14:02)

szkoda, ze wiecej ludzi z Polski nie uczestniczy w forum, bo wowczas mialabys wiecej do tlumaczenia :grin: :grin: :grin:

pozdrowianka
Pagodin

Curtus: (25. Feb 2005 16:51)

Tiaaa... i znowu wychodzi na to, że bez Kobiet ani rusz :D:D:D

Pagodin: (25. Feb 2005 16:59)

stare niemieckie(jak rowniez polskie)przyslowie mowi:bez kobiet zyc nie mozna,ale z nimi rowniez ciezko...
To dodam juz od siebie,ze z drugim zdaniem sie nie zgadzam :-

grüße
Pagodin

Curtus: (25. Feb 2005 18:02)

hmmm...
Jako zatwardziały, wredny męski szowinista, muszę przyznać, że bez Kobiet żyć się nie da... ciężko, lekko - nie istotne, powiedziałbym tu raczej "ja kto sobie ścieli - tak się wysypia", osobiście nie narzekam :D:D:D

maja18: "Na kobiete" Jan Sztaudynger (1. Mär 2005 10:21)

Usta slodkie
Usmiech kwasny
cena slona
- oto w trzech smakach cala ona
;-)

Mysle ze ta fraszka psuje doskonale do wiekszosci kobiet, przynajmniej czasami ;-)

Pozdrawiam!
Maja

Pagodin: (1. Mär 2005 11:38)

i chocia¿ tam nale¿ bardziej do opisywania mi³a kobieta, specjalna kiedy ona mieæ s³odkie zadraœniêcie jak to

grüße
Pagodin

Curtus: (1. Mär 2005 12:54)

yyy - fraszka "taka/se" Maju :) Chociaż muszę przyznać, iż wolę promienny niż kwaśny uśmiech Kobiety - jak dla mnie, jest on osłodą odpoczynku po codziennej pracy;)
Pagodin... sorx, czytam... czytam... i za diabła nie mogę dojść "oso chosi" :( nie wiem... może to jakiś typowy ciąg myślowy, którego z powodu różnic kulturowych, nie jestem w stanie załapać, boję się jednak, że nie ja jeden :(

Aleks: (15. Mär 2005 16:42)

No niestety ja tez nie :)))).

maja18: (16. Mär 2005 10:42)

no ja tez nie... moze cos sie tlumaczowi pagodina nie zabardzo tym razem udalo sens przekazac.. ;-)

pozdrawiam!
Maja

[1]   [2]